Pe 20.5 TPS - JJK klo 20.30

Pe 20.5 TPS - JJK klo 20.30

ViestiKirjoittaja Jaakko » 19.05.2011 22:13

Huomenna illalla sitten on ilmaisottelu tiedossa. Lähtökohdat ovat herkulliset otteluun. Luvattu hienoa keliä, ottelu pelataan iltavalaistuksessa, kiinnostava vastustaja, Koivu ja poika vetää porukaa toivottavasti lauteille, ennen matsia ehtii vetää muutamat neuvoa antavat hyvin ja katsomossa mitä ilmeisemmin loistava meininki.

Kohtuu kiireisellä aika taululla mennään, mutta kertokaa kavereilla tapahtumasta esim alla ollevalla linkin avustuksella.
http://www.facebook.com/home.php#!/even ... 2125164700

Jaksa sen parempaa ennakkoa väsätä, niin copypaste toimii.

TPS-JJK on siirretty pelattavaksi klo 20.30, koska FC TPS haluaa palvella turkulaista urheiluyleis√∂√§ ja antaa mahdollisuuden n√§hd√§ sek√§ maailmanmestaruutta juhlivat leijonat ett√§ iltavalaistuksessa pelattavan tulikuuman TPS-JJK ‚Äďottelun. Juhlan kunniaksi TPS ja tapahtuman yhteisty√∂kumppanit tarjoavat yhdess√§ ottelun katsojille! My√∂s TPS-taustaiset leijonakapteeni Mikko Koivu ja maalivahti Teemu Lassila saapuvat liigaotteluun puoliajalla mestaruuspokaalin kanssa!

Tervetuloa viettämään todellista urheilun juhlaa!
Ottelutapahtumassa mukana:

VMP-Group
Turun Seudun Osuuspankki
Maskun Kalustetalo
Varsinais-Suomen Lähivakuutus
Felix
Turun Sanomat
Puustelli


Otteluun pääsee sisään ilman lippua. Kausikorttilaisten paikat on kuitenkin varattu heille ja TPS pyytääkin kunnioittamaan kausikorttilaisten paikkoja. Kausikorttipaikkoja pyritään mahdollisuuksien mukaan rajaamaan katsomossa.

Kaikkia jo otteluun lippunsa ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä TPS:n toimistoon hanna.korpimaki@tps.fi. He saavat korvaavat liput TPS:n toiseen Veikkausliigan kotiotteluun. Omat liput voi myös tulla vaihtamaan haluamaansa otteluun huomenna TPS-JJK -ottelussa päälipunmyynnin "varatut liput" -pisteeltä klo 19.30-20.30. Otathan TPS-JJK -otteluliput tuolloin mukaasi.

TPS kohtaa perjantaina ainakin torstaihin asti Veikkausliigan kärjessä majailevan JJK:n Turussa.

TPS:hän palasi kahden kirvelevän tappion jälkeen voittokantaan Maarianhaminassa viime maanantaina. Palloseura matkusti saarille jopa hieman selkä seinää vasten, mutta joukkueen kantti piti aivan loistavasti. Toni Kolehmainen latasi voittomaalin suoraan vaparista 24. minuutin kohdalla ja se riitti.

- Se on sinänsä vielä ihan ymmärrettävää, että tulokset heilahtelee vielä tässä vaiheessa. Kaksi tappiota peräkkäin vielä jotenkin menee, mutta se kolmas on usein liikaa ja alkaa helpolla syömään joukkuetta. Se voitto oli tärkeämpi kuin moni edes tajuaa, TPS-kippari Jarno Heinikangas myöntää.

TPS hallitsi Maarianhaminassa kenttätapahtumia lähes mielin määrin. Tappioitta ennen TPS-peliä purjehtinut IFK Mariehamn oli suorastaan kummallisen hampaaton turkulaispyörityksessä. Niukat 0-1 -tappiolukemat mairittelevat isäntiä.

- Se Maarianhaminassa oli aika erikoista, että vaikka kotijoukkue oli tappiolla, eivät he saaneet sen jälkeen mitään painetta meidän päähään. Yleensä kotijoukkue vääntää vaikka väkisin edes pari tilannetta, mutta IFK ei jostain syystä siihen maanantaina pystynyt. Mun mielestä niillä ei ollut mitään saumaa, Heinikangas ihmetteli.

Heinikankaan mukaan TPS kävi talven aikana sellaisen kokoonpanomyllerryksen, että pakko sen on nyt jossain näkyä.

- Ihmettelisin, jos pelimme toimisi jo nyt täysillä kaikkien näiden muutosten jälkeen. Jalkapallo olisikin silloin aika helppo peli, hän naurahtaa.

Perjantaina Tepsillä on edessään taas täysin uudet haasteet, kun Veikkausliigan tuulenhalkoja JJK saapuu Jyväskylästä Turkuun. Pinkeissä pelipaidoissa vieraskentillä esiintyvät Kettupaidat ovat jyränneet tylysti altaan Hakan, RoPS:n ja MYPA:n. Ainoa pistemenetys on avauskierroksen Honka-tasapelistä.

- JJK:n alkukauden menestys on tavallaan yllätys, toisaalta ei. Alkukaudesta muutaman kierroksen jälkeen kärjessä voi olla periaatteessa mikä joukkue vaan, jos otteluohjelma suosii ja peli kulkee heti alusta. Tossa viidentoista kierroksen jälkeen voidaan tehdä jo vähän suurempia johtopäätöksiä. JJK on kuitenkin vahvistunut paljon viime kaudesta ja siihen nähden onnistuminen on odotettuakin, TPS-kapteeni arvioi.

Heinikangas saa perjantaina vastaansa liudan entisiä TPS-pelaajia. Vaikka Babatunde Wusu on vielä toipilas keväisen niskavamman ja sitä seuranneen operaation jäljiltä, saatetaan jyväskyläisten paidassa nähdä silti neljä entistä TPS-kasvoa jopa avauksessa. Hyökkääjä Mikko Hyyrynen ja keskikenttäpelaaja Jukka-Pekka Tuomanen jättivät Turun taakseen jo muutama vuosi sitten, mutta Heinikangas on seurannut kaksikon otteita myös sen jälkeen todella tarkasti.

- Kiva kohdata tuttuja jätkiä ja niitähän JJK:ssa riittää. Hyyrynen on erittäin hyvä liigapelaaja ja joukkuensa johtajia myös pukukopissa. Hän on hieno persoona, joka on pitänyt korkean tasonsa kovalla työllä ja asenteella. Arvostan Hyyrystä todella paljon. Jukkis on varmaan yksi liigan tasaisimpia pelaajia. Hänellä ei ole oikeastaan mitään erityisiä heikkouksia, joten hän on myös JJK-valmennukselle ihanteellinen pelaaja. Hän on säilyttänyt JJK:ssa avauksen paikan, vaikka joukkue on vahvistunut selkeästi myös keskikentältä. Jos nyt jonkun heikkouden väkisin keksii, niin Jukkis pelaa joskus vähän turhan pienellä säteellä, Heinikangas analysoi.

Hyökkäyspään laidoilta löytyy kaksi taitoniekkaa, jotka edustivat Tepsiä vielä viime kaudella. Jani Virtanen siirtyi Jyväskylään jo kesken viime kauden, mutta Mikko Manninen ihastutti TPS-kannattajia kaksi kokonaista kautta.

- Jamppa on taas täysin erityylinen pelaaja kuin vaikka Tuomanen ja Hyyrynen. Hänellä on valtavat lahjat ja nähtäväksi jää, jaksaako hän painaa myös töitä. Uskon, että hän lyö itsensä kunnolla läpi tänä vuonna.

- Manu on taas ihan oma persoonansa, jolla on ihan älytön potentiaali. Tosi epäsuomalainen pelaaja, jolla on jäätävä pelisilmä ja -käsitys. Hänen pitäisi ottaa tämä jalkapallo vielä vähän enemmän tosissaan, niin reitti voisi viedä vielä vähän kauemmas. Jos Manu jättäisi sen onkensa narikkaan ja heittäisi ne chipsit roskikseen, hän pelaisi nyt joissain ihan muissa sarjoissa, Heinikangas tietää
Jaakko
 
Liittynyt: 17.04.2009 13:40

Re: Pe 20.5 TPS - JJK klo 20.30

ViestiKirjoittaja Huuhka » 19.05.2011 22:33

Aikamoinen kiima päällä :peukku: Alkamisajankohta on kyllä mitä mainioin, vaikka vähän periaatteesta kyrsiikin kendoPOJAN ehdoilla näitä siirrellä.
O täyteen, brenkkuu & hulinaa ! :tuoppi:
Ei mulla muuta.
Huuhka
 
Liittynyt: 19.04.2009 13:26

Re: Pe 20.5 TPS - JJK klo 20.30

ViestiKirjoittaja vespi » 19.05.2011 22:48

Antti Hakala tulossa matsiin! :peukku: :tuoppi:
vespi
 
Liittynyt: 16.04.2009 23:49

Re: Pe 20.5 TPS - JJK klo 20.30

ViestiKirjoittaja JAK » 20.05.2011 06:32

Huuhka kirjoitti:Aikamoinen kiima päällä :peukku: Alkamisajankohta on kyllä mitä mainioin.
O täyteen, brenkkuu & hulinaa ! :tuoppi:

Sama :tuoppi:
Super-Antille :tuoppi: :peukku:
JAK
 
Liittynyt: 16.04.2009 18:51


Paluu Otteluketjut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa