Kannatus lätkäpeleissä...

Yleinen keskustelu kaikesta kannatuskulttuuriin liittyvästä.

Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 01:53

Joo terve vaan.. niinku jokanen joka tepsin pelejä seuraava on varmasti huomannut että kannatus on täyttä paskaa, b2, "fanikatsomosta" ei ole mihinkään, eikä TPS-kannattajia samallalailla tunnu kiinnostavan lätkä kuin futis. Jotain kuitenkin pitäisi tehdä jotta tohon kannattamiseen joku roti edes saataisiin, tällä hetkellä ollan ihan varmasti suomen paskimmat fanit(toki pelitkin menee vituilleen, mutta mitä sitten). Laittelin tonne TPS facebook sivulle jo tästä jotain settiä. Jos joku roti tähän saataisin, esim. juuri F2 alkaisi kerääntymään sellasia jätkiä/naisia jotka oikeasti kannustaa, ja muut taputtajat ja kempoojat pysyköön siellä vitun B2. Kohta saa hävetä turkua.. :lol: :tuoppi:

http://www.youtube.com/watch?v=4495IP-5 ... re=related eikai me näille nyt toiseksi jäädä? :alas:
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Jake » 30.01.2011 03:32

Gapo kirjoitti:Joo terve vaan.. niinku jokanen joka tepsin pelejä seuraava on varmasti huomannut että kannatus on täyttä paskaa, b2, "fanikatsomosta" ei ole mihinkään, eikä TPS-kannattajia samallalailla tunnu kiinnostavan lätkä kuin futis. Jotain kuitenkin pitäisi tehdä jotta tohon kannattamiseen joku roti edes saataisiin, tällä hetkellä ollan ihan varmasti suomen paskimmat fanit(toki pelitkin menee vituilleen, mutta mitä sitten). Laittelin tonne TPS facebook sivulle jo tästä jotain settiä. Jos joku roti tähän saataisin, esim. juuri F2 alkaisi kerääntymään sellasia jätkiä/naisia jotka oikeasti kannustaa, ja muut taputtajat ja kempoojat pysyköön siellä vitun B2. Kohta saa hävetä turkua.. :lol: :tuoppi:

http://www.youtube.com/watch?v=4495IP-5 ... re=related eikai me näille nyt toiseksi jäädä? :alas:Ensivuonna mestiksessä Impparin jäähallissa, ilman viinaa. Vitun kova meno ei haittaa paloturvallisuus määräykset.
Jake
 
Liittynyt: 16.04.2009 19:28

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja amarisoa » 30.01.2011 12:28

Robba kirjoitti: järkkärit sun muut

Tässäpä hiljaisuuden syy.
Silloin kun laulettiin ja chantit raikui, oli järkkärit pörräämässä ympärillä ja kotikannattajien toiminta tehtiin vaikeaksi mm. kieltämällä tifoilu ja suoranaisesti vittuilemalla kannattajille. Taisi jokunenkin kerta olla, kun joku punanenän armeijasta vittuillen provosoi ja sitten kun kannattaja siitä hermostuen huomauttaa takaisin, niin jo paukkui sanktiot (esim. kotikannattajien istuttaminen paikoillaan ottelun jälkeen niin kauan, että vieraskannattajat pääsevät omiin autoihinsa samalla kun Amarillon ilmaisbussi ehtii lähteä. tämä noinniinkuin esimerkkinä, varmasti on erilaisia tapauksia ja kokemuksia)
Vittuilua ja uhkailua kotikannattajia (F2) kohtaan. Ei se ollut hauskaa..
"Ainoa, mikä tässä hommassa on se, ni huumor. Semmone hiljane huumor.
Sitä pitää kantaa aina repussansa ja sitä pitää jakaa ihmisille,
että ne unohtais jumittavan leipäkaapin oven ees hetkeks." -Tapio Rautavaara
amarisoa
 
Liittynyt: 16.04.2009 23:07
Paikkakunta: 20100

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 13:26

tifoiluhan taitaa olla kielletty lähes kaikissa halleissa suomessa, toki kalpahan kyllä väänsi ison tifon kauden avausottelussa. itse en tiedä mimmosta menoa siellä F2 on ollut ennen, kun vasta viime kausina alkanut ostamamaan kausikortteja niin futiksen kuin lätkäänkin, mutta sen olen huomannut että viime vuonna tähän aikaan kannatus helvetisti parempaa, joskaan sillonkaan mitään huippua.

itse ainakin haluaisin että hallissa edes jonkinmoista tunnelmaan olisi, mutta en mä jumalauta yksin ala täyttä kurkkua huutamaan jos hallissa muuten ihan hiljaista.. :mrgreen:
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 13:28

ja onhan se itsestään selvää jos porukassa laulellaan ja kannatetaan niin järkkäreitä pörrää ympärillä normaalia katsomoa enemmän, ja varsinkin jos ollaan turkulaisia. mutta näköjään touhu siellä mennyt vähän överiksi, ainakin järkkärien osalta..
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Slummer94 » 30.01.2011 14:09

Gapo kirjoitti:ja onhan se itsestään selvää jos porukassa laulellaan ja kannatetaan niin järkkäreitä pörrää ympärillä normaalia katsomoa enemmän, ja varsinkin jos ollaan turkulaisia. mutta näköjään touhu siellä mennyt vähän överiksi, ainakin järkkärien osalta..


Joo tästä järkkärien vittuilusta tein jo sarjan ekan pelin jälkeen ilmoituksen mutta en saanut vastausta... mutta kyseinen järkkäri on siirretty eri katsomoon :peukku: . Tämä sama ongelma tämän kannattaja jutun kanssa oli noin 2 vuotta sitten ja tein siitä ketjun http://tps-kannattajat.net/keskustelu/viewtopic.php?f=13&t=358 . Tosin kannatusta ei saatu kuitenkaan B2 sen enempää. Tunnelman luoja viime kaudella oli että aloitettiin huutaminen ja muu halli jatkoi mukana, tästäkään ei ole enää merkkiä joten pitäisi saada lisää huutajia katsomoon. Muistan erään futis pelin viimekaudelta, oisko ollut TPS-inter kauden avaus tai jotain ja oli mahtava meininki (ainut tepsin futispeli missä olen ollut) :peukku: . Tätä kaivataan.
TPS ja pitsiturnaus 09 voitto! "J.Koivu on Pelimies."
Slummer94
 
Liittynyt: 19.06.2009 22:05

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 14:15

futis peleissä tuppaa olemaan ihan joka pelissä ihan jees meininki, suomen kannattuskulttuuriin. ja noissa derbyissä on aina mahtava meno. omasta mielestäni tälle lätkäkannatukselle pitäisi jotain tehdä, F2 tuppaa olemaan kokoajan tyhjään, mielestäni sinne voisi kerääntyä niitä ihmisiä joita kiinnostaa oikeasti kannustaa ja saada ääntä halliin, mitä enemmän saadaan ääntä aikaan, niin siihen lähtee kyllä muukin halli mukaan, niinkuin jo sanoit viime kaudella tapahtuneen, turussa on kuitenkin osattu kannustaa... :ugeek:
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 17:32

amarisoa kirjoitti:
Robba kirjoitti: järkkärit sun muut

(esim. kotikannattajien istuttaminen paikoillaan ottelun jälkeen niin kauan, että vieraskannattajat pääsevät omiin autoihinsa samalla kun Amarillon ilmaisbussi ehtii lähteä.

näissä tapauksissa olisi melkein kannattanut RYn johtokuntaan ottaa yhteyttä, ihan jo pelkästä piruttaankin. toihan on ihan naurettavaa, että vierasfanit lähtevät ensin ja meitä istutetaan, kun ton pitäs mennä juuri toisinpäin :oops: :center:
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja pontso » 30.01.2011 19:51

Oma mielipide on että ensi kaudeksi vois lopettaa tämä B2/F2 "hölmöily" ja kaikki huutajat samaan katsomoon (ei yläkatsomo).
pontso
 
Liittynyt: 01.07.2009 18:37

Re: Kannatus lätkäpeleissä...

ViestiKirjoittaja Gapo » 30.01.2011 20:47

pontso kirjoitti:Oma mielipide on että ensi kaudeksi vois lopettaa tämä B2/F2 "hölmöily" ja kaikki huutajat samaan katsomoon (ei yläkatsomo).


siis ite sitä täsä nyt ajankin takaa, että kaikki huutajat samaan katsomoon, ei tarvi välttämättä olla f2/b2, tosin nuo ne halvimmat katsomot joten siltä kantila kaikkein järkevin. mutta miettisinkin tässä tätä loppukauttakin, esim. f2 varmasti mahtuu sakkia muistakin katsomoista huutamaan, jos tässä nyt sellasia on joita kiinnostaa vielä omiaan kannustaa...
Gapo
 
Liittynyt: 17.06.2010 15:52

Seuraava

Paluu Kannatuskulttuuri

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa