O-katsomon kausikortit 2010

Yleinen keskustelu kaikesta kannatuskulttuuriin liittyvästä.

O-katsomon kausikortit 2010

ViestiKirjoittaja Nikke » 22.03.2010 13:35

Kauden 2010 kausikortit nyt myynnissä!

Kauden 2010 kausikortit TPS:n Veikkausliigan kotiotteluihin ovat nyt myynnissä! Kausikortteja voi ostaa Lippupalvelun lippukaupoista (ks. kaupat paikkakunnittain), nettimyynnistä, puhelinpalvelusta sekä TPS:n toimistolta (os. Lemminkäisenkatu 14-18 A, U-kerros), arkisin klo 8.30-16.30.

Kannattajakatsomo (O-lohko):
- yli 15-vuotiaat 50 ‚ā¨


Kannattajakausikortti nyt myynnissä myös sähköpostitse!

Mikäli et pääse piipahtamaan TPS:n toimistolla hankkimassa kannattajakausikorttia kaudelle 2010, voit tilata sen nyt myös sähköpostitse!

Kausikorttitilaus lähetetään osoitteeseen fc.toimisto@tps.fi. Viestin aiheeksi laitetaan "kannattajakausikortti" ja tilauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, sähköposti, osoite ja ikä, sekä tieto miten kausikortti halutaan maksaa.

Voit maksaa kausikortin joko noutamalla ja maksamalla sen noudon yhteydessä tai laskulla. Mikäli valitset noudon, on kannattajakausikorttisi noudettavissa TPS:n toimistolta tai stadionin lipunmyynnistä ensimmäisessä kotiottelussa TPS-FC Honka 26.4.

Voit maksaa kannattajakausikortin myös laskulla, mutta tällöin hintaan lisätään 5 euron laskutuslisä. Kannattajakausikortti postitetaan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen, kun lasku on maksettu.

Kannattajakausikortti O-lohkoon maksaa 50 euroa. O-lohko on numeroitu kaudella 2010 lipunmyynnin helpottamiseksi, joten jokaisessa kannattajakausikortissa on myös oma numeroitu paikka. O-lohkossa ei kuitenkaan tunnetusti istuta, joten älkäämme antako tämän pikkuseikan häiritä!
"Frisbee-kisa oli turkulaisittain illan parasta viihdettä."
Nikke
 
Liittynyt: 16.04.2009 11:22
Paikkakunta: Turku

Paluu Kannatuskulttuuri

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron